Vägledning med Tarot

Ge dig själv eller någon annan en present!


Yvonne har en naturlig stabilitet i sina läsningar och i sitt tonläge. Hon bryr sig verkligen om människor och lyssnar på djupet. Hon är mycket förtroendeingivande och är duktig på att hantera både korten och sin intuitiva förmåga. Hon tar sitt uppdrag på största allvar och vi ser henne arbeta seriöst och framgångsrikt med intuitiv och medial vägledning under många år framåt.

Jag tar emot hemma, via telefon och tarotläggning via mail.

Pris: 500kr/45 minuter

Mail: Ettårsläggning 1200 kr 

Halvårsläggning 700 kr

Tremånader 400 kr

w

För mer info och bokning [email protected] och 0704537502/sms

Tarotkurs


Tarottolkningsutbildning: För dig som vill stärka din intuition och öppna upp din medialitet med hjälp av tarotkort.

Vi kommer att meditera tillsammans för att öppna upp oss.

Kursdatum 4 - 6 februari

Plats: Kungsholmen i Stockholm

Fredag: 16.00 – 20.00

Lördag och Söndag: 10.30 – 17.00

Tarotkortlek, anteckningsblock och fika ingår. Kompendium med beskrivning av stora och lilla arkanan mailas ut till alla deltagare. Lunch finns att köpa i närheten.

Helgen kommer att starta med lite historia om tarotkorten, sen startar vi Narrens vandring genom livet och världen. Vi får möta alla de skepnader han antar innan han i kort XXI förenas med kosmos. Vi kommer också att få en inblick i färgernas betydelse vid tolkning av tarotkorten.

Vi fortsätter helgen med ledda meditationer och ger oss i kast med symbolerna i Lilla Arkanan. Korten i lilla Arkanan visar på hur vi handskas med omvärlden. De fyra elementen jord, luft, eld och vatten är viktiga. De motsvaras av pentagram, svärd, stavar och bägare i tarotkorten. Vi kommer under helgen även få en liten inblick i numrologi som är en pusselbit för tolkning av korten. I slutet på denna helg gör vi läggningar och tolkar för varandra.

Pris: 2700 kronor. Anmälningsavgift 500 kronor för att säkra din plats. Resterande belopp betalas en vecka innan kursstart, återfås vid sjukdom mot uppvisande av läkarintyg.

Varmt Välkomna önskar Liza och Yvonne

Yvonne Ackermann och Liza Jarlås har gått mediala utvecklingskurser samt olika tarotkurser under trettio års tid hos erkända internationella medium och tarotlärare. Tarot är ett kraftfullt intuitivt och medialt verktyg för personlig utveckling.

För kontakt och mer information:

Yvonne Ackermann

[email protected] mobil: 070-453 75 02

Liza Jarlås

[email protected] mobil: 070-413 42 64